Οι Επαφές Μας

Γιατί 247Farmakeio.com;

Εδώ είναι οι λόγοι:

  • Ελληνικό διαδικτυακό φαρμακείο με κριτικές πέντε αστέρων
  • Οι χαμηλότερες τιμές και εγγύηση ικανοποίησης.
  • Εξαιρετική ποιότητα. Είμαστε μια νόμιμη εταιρεία που προσφέρει μόνο επαγγελματικές υπηρεσίες. Τις συνταγές σας θα τις γράψουν πραγματικοί επαγγελματίες. Και είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε δίνοντας σας ότι πληροφορίες χρειάζεστε.

ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα γεννόσημα φάρμακα μας είναι σε αναπάντεχα χαμηλές τιμές.

24/7 ΖΩΝΤΑΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την φιλική ομάδα στην εξυπηρέτηση πελατών μας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ

Χρησιμοποιούμε μόνο απλές και διακριτικές συσκευασίες χωρίς την μάρκα της εταιρείας ή ετικέτες. Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται με ασφάλεια στους εξυπηρετητές μας και προστατεύονται με ασφάλεια firewall και Cloudflare.

Κεντρικά της Ευρώπης


247Farmarkio Α.Ε., Leof. Kifisias 125-127, Athina 115 24, Ελλάδα

Εξυπηρέτηση πελατών

Επισκεφτείτε τον ειδικό ιστότοπό μας για υποστήριξη και παρακολούθηση παραγγελιών ή συνομιλήστε με ένα μέλος της ομάδας υποστήριξής μας μέσω της Live Chat (eng, 24/7).

Οι γιατροί μας

Δρ. Ρέα Τάση

Η Ρέα Τάση, έχει Πιστοποίηση για την οικογενειακή συνταγοράφηση και ανήκει στην Ελληνική Ένωση Ελλήνων Γιατρών. Τελείωσε την ιατρική σχολή στην ιατρική σχολή Αθηνών και εργάζεται στην Κεντρική Κλινική Αθηνών. Η Δρ. Τάση εκτελεί οικογενειακές συνταγογραφήσεις για περισσότερο από 15 χρόνια.

Η Δρ. Τάση ξεκίνησε το ιατρικό της επάγγελμα εργαζόμενη στο δικός της ιατρείο ενώ έχει δουλέψει και σε ένα Κυβερνητικό Ιατρικό Κέντρο για χαμηλόμισθους και ανασφάλιστους ανθρώπους στην περιοχή της Αθήνας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Main Menu