Η Ρέα Τάση, έχει Πιστοποίηση για την οικογενειακή συνταγοράφηση και ανήκει στην Ελληνική Ένωση Ελλήνων Γιατρών. Τελείωσε την ιατρική σχολή στην ιατρική σχολή Αθηνών και εργάζεται στην Κεντρική Κλινική Αθηνών. Η Δρ. Τάση εκτελεί οικογενειακές συνταγογραφήσεις για περισσότερο από 15 χρόνια.

Η Δρ. Τάση ξεκίνησε το ιατρικό της επάγγελμα εργαζόμενη στο δικός της ιατρείο ενώ έχει δουλέψει και σε ένα Κυβερνητικό Ιατρικό Κέντρο για χαμηλόμισθους και ανασφάλιστους ανθρώπους στην περιοχή της Αθήνας.

Η Δρ. Τάση μιλάει Ρουμανικά εύκολα και δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε άτομα με χαμηλούς μισθό και δυσκολίες στην περιοχή της. Προσφέρει πρόσβαση σε εξαιρετικές υπηρεσίες κοινωνικής ασφάλειας για όλους τους ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων και βοηθάει σε μεγάλο βαθμό τους ασθενείς της αφού μπορεί να τους επισκεφτεί όπου και αν είναι για να εξασφαλίσει την ευημερία τους.

Η Δρ. Τάση δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις υπηρεσίες ανθρώπινης προστασίας και εκπαιδεύει τους ασθενείς της έτσι ώστε να φροντίζουν περισσότερο τον εαυτό τους, να προστατεύουν τις οικογένειες τους, να συνεχίζουν την εκπαίδευση τους και να είναι δυναμικοί στο δίκτυο τους.

Παρά το γεγονός ότι η Δρ Τάση έχει κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς της σε τοπικό επίπεδο, προσπαθεί όλο και περισσότερο να φροντίσει τους πάντες και δέχεται όλους τους ασθενείς και προσπαθεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους όσον αφορά την προστασία και την κοινωνική ασφάλιση στην Ελλάδα.

Η Δρ Τάση βλέπει πόσο ανυπεράσπιστοι και ανίσχυροι είναι οι ασθενείς και πόσα προβλήματα αντιμετωπίζουν αλλά και πόσο απογοητεύονται όταν πρέπει να απευθυνθούν σε υπηρεσίες παροχής ιατρικής βοήθειας έτσι ώστε να λάβουν την φροντίδα που χρειάζονται. Σαν ασθενής, η συνειδητοποίηση ότι έχετε εύκολη πρόσβαση σε ένα γιατρό τον οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε μπορεί να προσφέρει μεγάλη ανακούφιση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αποκατάσταση της σχέσης ιατρού –ασθενή και η Δρ. Τάση είναι πρόθυμη να ξεκινήσει αυτό το καινούριο ταξίδι!

Η Δρ. Τάση εκτιμάει την ευρύτητα της οικογενειακής υγείας και πιο συγκεκριμένα σκέπτεται όλη την οικογένεια, από τα μωρά μέχρι τους πιο μεγάλους. Παίρνει μεγάλη ικανοποίηση στο να σκέφτεται τους νεαρούς και έχει μεγάλη ικανότητα να προσεγγίζει τα παιδιά. Σε αυτό βοηθάει και το γεγονός ότι μεγαλώνει ταυτόχρονα και τα δικά της παιδιά οπότε χαίρεται να βοηθάει και ανθρώπους που υποφέρουν που αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα πατρότητας ή μητρότητας.

Η Δρ Τάση μένει στην Αθήνα και τον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να εξερευνάει την Ελλάδα αλλά και να ασχολείται με υπαίθριες δραστηριότητες όπως αναρρίχηση, πεζοπορία και εκδρομές με τα 3 μικρά της παιδιά.

Main Menu