Συχνές παρεξηγήσεις για την πρόωρη εκσπερμάτωση στην Ελλάδα
Η γήρανση δεν είναι διασκεδαστική αλλά είναι κάτι πολύ κακό όταν αρχίσετε να υποφέρετε από πρόωρη εκσπερμάτωση. Με βάση αυτό, η πρόωρη εκσπερμάτωση δεν περιορίζεται στους μεγάλους άντρες μόνο. Άντρες όλων των ηλικιών πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτωση στην Ελλάδα. Η πιο απλή εξήγηση της πρόωρης εκσπερμάτωσης είναι όταν ένας άντρας φτάνει σε οργασμό νωρίτερα από ότι θα ήθελε η σύντροφος του. Αυτό μπορεί να συμβεί κατά την διάρκεια της ερωτικής συνουσίας αλλά μπορεί να συμβεί και σε πιο απλή επαφή. Μερικοί άντρες υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτωση η οποία μπορεί να πυροδοτηθεί από μια απλή σωματική επαφή. Οι διάφοροι βαθμοί πρόωρης εκσπερμάτωσης μπορούν να κάνουν την διάγνωση και την θεραπεία αρκετά δύσκολη.
Αυτό που δεν ξέρουν οι άνθρωποι για τα αίτια
Η προσπάθεια προσδιορισμού μιας αιτίας πρόωρης εκσπερμάτωσης είναι δύσκολη καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτό. Στην πραγματικότητα, μπορεί να υπάρχουν παραπάνω από ένας παράγοντας σε μια περίπτωση. Συνήθως, υπάρχει ένα υποβόσκον πρόβλημα το οποίο προκαλεί πρόωρη εκσπερμάτωση. Αυτό μπορεί να είναι το στρες, η κατάθλιψη και πολλοί άλλοι παράγοντες. Η πνευματική υγεία επίσης μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Σε μερικές περιπτώσεις η πνευματική υγεία είναι το αίτιο της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Αν ένα άτομο δεν έχει αυτοπεποίθηση, αυτό μπορεί να προκαλέσει άγχος και αμφιβολία στις  ικανότητες του. Η πνευματική υγεία μπορεί να συνδέεται άμεσα με την πρόωρη εκσπερμάτωση.
Πως οι βιολογικοί παράγοντες επηρεάζουν την πρόωρη εκσπερμάτωση
Μερικοί άλλοι παράγοντες που ίσως συμβάλουν στην πρόωρη εκσπερμάτωση είναι οι βιολογικοί παράγοντες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει η γενετική προδιάθεση στην πρόωρη εκσπερμάτωση. Ένας μύθος που σχετίζεται με την πρόωρη εκσπερμάτωση είναι ότι δεν μπορεί να την ελέγξει κάποιος. Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες μπορούν να μάθουν πώς να ελέγχουν την εκσπερμάτωση τους. Όπως κάποιος ελέγχει την ουροδόχο κύστη του έτσι μπορεί και μέσω άσκησης να ελέγξει την πρόωρη εκσπερμάτωση. Ένας άλλος μύθος για την πρόωρη εκσπερμάτωση είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ναρκωτικά και αλκοόλ για να αποτραπεί η πρόωρη εκσπερμάτωση. Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ δεν μπορούν να βοηθήσουν στον έλεγχο της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Μερικές άλλες επιλογές που διαφημίζονται είναι προϊόντα τα οποία πωλούνται σε sex shop όπως σπρέι και κρέμες που αποτρέπουν την πρόωρη εκσπερμάτωση. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα προϊόντα δεν έχουν αποτελέσματα.
Υποφέρει η σεξουαλική σας ζωή
Εξαιτίας του αντίκτυπου της πρόωρης εκσπερμάτωσης, η σεξουαλική ζωή ενός άντρα μπορεί να επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό. Όταν κάποιος έρχεται σε οργασμό πολύ νωρίς, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και οι δύο πλευρές σε μια σχέση να υποφέρουν. Υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά είδη πρόωρης εκσπερμάτωσης. Το πρώτο είδος λέγεται ισόβια και αυτό σημαίνει ότι παραμένει σε όλη την ζωή του ατόμου. Το δεύτερο είδος είναι επίκτητο και εμφανίζεται σε κάποιο σημείο της ζωής κάποιου. Μερικοί παράγοντες που είναι γνωστό ότι προκαλούν οι επιδεινώνουν το πρόβλημα είναι το άσχημο σώμα, η σεξουαλική κακοποίηση και άλλες ερωτικές εμπειρίες που συνέβησαν σε νεαρή ηλικία. Αν έχετε βιώσει κάτι από αυτά, τότε ίσως βρίσκεστε σε κίνδυνο εμφάνισης πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την εμφάνιση πρόωρης εκσπερμάτωσης είναι να μιλήσετε στον γιατρό σας και να βρείτε μια λύση για τα προβλήματα του άγχος και τις σχέσεις σας.
Έλεγχος των ορμονικών επιπέδων
Καταλαβαίνετε το εννοώ όταν λέω ότι το σώμα δεν μπορεί να ελέγξει τα ορμονικά επίπεδα και σαν αποτέλεσμα έχουμε πρόωρη εκσπερμάτωση. ΤΑ μη κανονικά ορμονικά επίπεδα συμβάλουν σε αυτή την πάθηση. Μπορεί  επίσης να μην υπάρχουν κανονικά επίπεδα χημικών στον εγκέφαλο. Όταν αυτά χημικά δεν είναι σε ισορροπία μπορεί να εμφανιστεί πρόωρη εκσπερμάτωση. Άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορεί να εμφανιστεί είναι μέσω μιας ασθένειας, μιας φλεγμονής ή μιας μόλυνσης. Μια ακόμα παρενέργεια της πρόωρης εκσπερμάτωσης την οποία συχνά παραβλέπουμε είναι προβλήματα γονιμότητας. Προφανώς, αν ένα άτομο δεν μπορεί να έχει μια κανονική ερωτική συνεύρεση τότε θα υπάρχουν προβλήματα αναπαραγωγής. Αυτή είναι μια περίπτωση στην οποία είναι σημαντικό κάποιος να αναζητήσει ιατρική βοήθεια. Υπάρχουν πολλά μέρη στην Ελλάδα που ειδικεύονται στην πρόωρη εκσπερμάτωση και σε άλλες αντρικές ασθένειες.
Νοσοκομεία στην Ελλάδα
Μερικά μέρη στα οποία μπορούν να απευθυνθούν οι άντρες που πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτωση στην Ελλάδα είναι το  Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γ. Γεννηματάς” στην Αθήνα και η Κεντρική Κλινική Αθηνών. Παντού υπάρχουν άντρες οι οποίοι δεν είναι σωματικά ενεργοί. Αυτό έχει δημιουργήσει σαν αποτέλεσμα μια τεράστια βιομηχανία υγείας για τους άντρες έτσι ώστε να μην υπάρχει έλλειψη ειδικών. Μπορείτε επίσης να δείτε στο διαδίκτυο με μια απλή αναζήτηση στο Google ή να σκεφτείτε μια γνωμοδότηση ή θεραπεία. Η κάθε επιλογή που βρίσκεται στην διάθεση σας μπορεί να αποδειχτεί ένα πολύτιμο όπλο για να καταπολεμήσετε την πρόωρη εκσπερμάτωση.

  • Priligy

    07

    Το Priligy χρησιμοποιείται για την θεραπεία των συμπτωμάτων πρόωρης εκσπερμάτωσης στους άντρες, και είναι γνωστό με το όνομα Δαποξετίνη. Το Priligy δρα στο Συμπαθητικό Νευρικό Σύστημα, το οποίο είναι το σύστημα στο σώμα μας που ευθύνεται για την αποστολή μηνυμάτων από νεύρο σε νεύρο.

    Generic | From 73.59

    Priligy

    07
    Generic | From 73.59

Main Menu